Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Bandırma Rotaract Kulüp'ten atık pil toplama kampanyası

Bandırma Rotaract Kulüp

Sponsorluğunu Otacı firmasının yaptığı, atık pillerin neden olduğu çevre kirliliğiyle ilgili bilinç uyandırmak amacıyla Bandırma Rotaract Kulübü'nün...

Sponsorluğunu Otacı firmasının yaptığı, atık pillerin neden olduğu çevre kirliliğiyle ilgili bilinç uyandırmak amacıyla Bandırma Rotaract Kulübü’nün, Bandırma Şehit Bedir Karabıyık Ortaokulu’nda sürdürdüğü atık pil toplama kampanyasının ödülleri, okulda gerçekleşen bir törenle sahiplerini buldu. Törende konuşan Bandırma Rotaract Kulübü Başkanı İstem Sayın, şunları söyledi:
“Bir adet kalem pil, 4 metre toprağı tarım yapılamaz duruma getiriyor. Topraktan, suya karışarak, besin zinciri yoluyla insanlarda ciddi hastalıklara neden oluyor. Öğrenci kardeşlerimiz, bu tehlikeleri yok etmek adına kampanya süresince çok önemli iş yaptılar. Bundan sonra da atık pilleri, atık pil toplama kaplarında biriktirmeyi sürdürecekler. Başta okul müdürümüz olmak üzere kampanyamıza katılarak çevreyi koruyan öğrencilerimize, kampanyamıza destek veren 2013-2014 Bandırma Rotary Kulübü Başkanı Kurtuluş Temur’a ve kampanyaya sponsor olan Otacı firmasına teşekkür ederiz. Bandırma Rotaract ailesi olarak bu ödül törenini gerçekleştirmekten çok mutluyuz.”
Yarışmada birinci olan Özgenur Gür’e, tablet bilgisayar, ikinci Gülşah Durgut’a tost makinesi ve üçüncülüğü elde eden Esra Zeybek’e lisanslı polar takım battaniyesi armağan edildi.



  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false